ເມື່ອບັນຊີຂອງທ່ານຖືກລຶບແລ້ວ, ການຈົດທະບຽນຂອງທ່ານຈະຖືກຍົກເລີກ ແລະ ພວກເຮົາຈະລຶບຂໍ້ມູນທັງຫມົດຂອງທ່ານຈາກລະບົບແມ່ແຈກຂອງພວກເຮົາລວມທັງແຕ່ບໍ່ຈໍາກັດພຽງແຕ່ການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງທ່ານ, ຂໍ້ມູນການເດີນທາງ, pixels ແລະ ຂໍ້ມູນອື່ນໆທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ.
ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນເມື່ອຂ້ອຍລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍ?
ປັບປຸງຄັ້ງສຸດທ້າຍໃນວັນທີ 18 ທັນວາ 2021